Nieuws!

 

Met Loeki keramiek WINTER 2021-2022 in!.

Het zomerfestival in voerendaal was een geweldige ervaring in een geweldige ambiance in Kasteel puth. We hebben veel leuke lieve reacties gekregen, en dat geeft veel energie. Uiteraard, als alles goed gaat, zijn we volgend jaar weer van de partij. Nogmaals dank aan de organisatie @ZomerfestivalVoerendaal en in het bijzonder Judith Eurlings van @Euregiobizz.tv en vormgever van @QueryDesign.  Graag tot volgend jaar.

Het volgend evenement is als snel nl. op 29. 30 en 31 oktober nemen we deel aan de Beleefdagen van de Citaslow gemeentes Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Vaals. Op zaterdag 30 oktober en Zondag 31 oktober kunnen jullie kennis maken met Loeki keramiek op de locatie @Laissezfaireartcafe, grachtstraat 5 in het pittoreske en mooie Eys. Op zaterdag 30 oktober is er vanaf 11.00 uur de mogelijkheid om onze illustrator Diane Donners aan het werk te zien. Tevens biedt Laissez faire art café Glazuur workshops van 1uur aan voor een kennismakingsprijs van € 12.50.  Er zijn nog enkele plekjes vrij.

De gehele collectie van Loeki keramiek zal beide dagen te bewonderen zijn. 

Even op de bank met je telefoon?..... tik www.loekikeramiek.nl in en loop virtueel even door onze winkel heen.

ALLES, bijna ALLES is mogelijk, geheel gepersonaliseerd. Ben je niet van het INTENETTEN, dat kan, neem dan even contact met ons op.

Met creatieve groet,

 

 

Loeki keramiek

Diane Donners

Nicole Janssen

© 2021 - 2022 Loeki keramiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel